Missie

Onze missie:

UNIT richt zich op duurzame teamontwikkeling door unieke outdoor ontwikkelingstrajecten. Daarbij staan DOEN, veiligheid en plezier centraal.

UNIT maakt zelf organiserende teams mogelijk.
Door onze unieke ontwikkelingstrajecten halen wij het beste uit teams naar boven. Op een ontspannen wijze, in een outdoor omgeving zetten wij de teams aan tot SamenDoen

ONZE KERNWAARDEN

  • Verbinding
  • Bewustwording
  • Ontwikkelen
  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • Duurzaamheid

Kijk diep in de natuur, dan zul je alles beter begrijpen.

Albert Einstein

3x DUURZAAM

1. We zetten in op een blijvende ontwikkeling van jouw team

Ontwikkeling is geen eendagsvlieg! Al onze diensten zijn gericht op de langere termijn. We gaan dan ook voor een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, stakeholders en andere betrokkenen.

2. We dragen zorg voor de natuur en maken gebruik van duurzame materialen

3. We zorgen voor geluksmomentjes voor onze kwetsbare medemens

We zien om naar kwetsbare kinderen, eenzame ouderen, daklozen en anderen in de omgeving van Rotterdam, door Stichting Everyday People te steunen op financieel en praktisch gebied.

“KLEIN GEBAAR, GROOT GELUK”

Stichting Carlosmomentjes zet zich in om met kleine gebaren een groot verschil te maken. Inmiddels hebben we met onze positieve verhalen en acties al meer dan zes miljoen mensen bereikt.

Onze basisgedachte is: iedereen kan het verschil maken. Simpel en op je eigen manier. Want we willen allemaal wel iets goeds doen, maar vaak weten we niet goed wat. Stichting Carlosmomentjes laat zien hoe belangrijk kleine gebaren zijn en hoe ook jij met een glimlach iets moois kan doen. Samen maken we het verschil!